Sunday, 4 August 2013

Pentadbiran Najib Menuju Kehancuran Kerana Mempunyai Penasihat Yang Sakit JiwaPENTADBIRAN NEGARA KITA INI DAH BERTAMBAH PELIK DAN SEPERTI SUDAH HILANG AKAL GAMAKNYA ... SEHINGGA DUA WARTAWAN MALAYSIAKINI (yg amat terkenal menghentam kerajaan), NIGEL AW DAN LEE LONG HUI TELAH DI ANUGERAHKAN PINGAT PENGITIRAFAN YANG SAMA DI BERIKAN PADA PERJUANG2 NEGARA SEPERTI POLIS, TENTERA DAN LAIN ANGGOTA KERAJAAN JUGA INIDIVIDU2 YANG TELAH BERKORBAN DAN BERJASA PADA NEGARA.
YANG ADMIN PERTIKAIKAN INI, DALAM BENTUK APAKAH PENILAIAN PIHAK YG BERTANGGUNUJAWAB SEHINGGA NIGEL AW DAN LEE LONG HUI BOLEH DI IKTIRAFKAN SEBAGAI PENERIMA ANUGERAH PINGAT YG MELAMBANGKAN JASA DAN PERGORBANAN MEREKA TERHADAP NEGARA?
SEDANGKAN ADMIN ADA MENERIMA BANYAK ADUAN DARI SAHABAT2 SESAMA PASUKAN KESELAMATAN YG KECEWA TIDAK MENERIMA PINGAT INI SEDANGKAN PADA LOGIKNYA ... MEREKA LEBIH LAYAK DARI 2 ORANG WARTAWAN HAPRAK ITU ... ANTARANYA POLIS BANTUAN FELDA, POLIS BANTUAN DIBALAI2 POLIS YG JUGA TERLIBAT BERBULAN2 DALAM TUGAS PENGEPONGAN DALAM OPS DAULAT DILAHAD DATU ITU.
MUNGKIN MEREKA INI TERPILIH KERANA KRITIKAN2 DAN FITNAH2 YANG SELALU MEREKA SENSASIKAN DALAM PORTAL MEDIA ALTERNATIF YANG MENGAGUNGKAN AHLI2 POLITIK PEMBANGKANG ITU BOLEH DI ANGGAP SATU PERNGORBANAN DAN JASA PADA NEGARA ... WALAHAL RAMAI LAGI WARTAWAN2 SERTA PIHAK PASUKAN KESELAMATAN KITA MEREMPAT KESANA KESINI UNTUK BERKORBAN DEMI BANGSA DAN NEGARA DI ABAIKAN PENGIKTIRAFANNYA.

No comments:

Post a Comment